Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Nettside 9. mar, 2020

Anne

Elsker din andel, beste ønsker

Nettside 5. des, 2018

Sherri

Hvis du ikke blir kritisert, kan du ikke gjøre mye.

Nettside 28. okt, 2018

Gladys

Veldig fin hjemmeside med mye nyttig info.

Nettside 14. aug, 2017

desdemona

Mote er fantastisk stil du har

Nettside 20. jul, 2017

Ingebjørg

Elsker nettstedet ditt, og takk for din del. Beste hilsener

19. des, 2016

Bjørg og Rolf Lygre

Weilerotts Loke og hans familie i Bergen ønsker storfamilien hans litt lenger nord en riktig god jul!

Nettside 15. okt, 2016

ai

Heisann

Flott nettside med mange gode bilder.

Takk for at vi fikk signere i gjesteboken deres.

Har du/dere lyst, stikk gjerne innom vår en tur også. Det er bare hyggelig.

11. mar, 2016

Jeanette

Hei jeg finner ikke deres epost på siden. Har veldig lyst å ta kontakt, men finner det lettere og mindre kaotisk å kommunisere på mai. Mvh Jeanette johansen

7. sep, 2015

Leif

Hei!

Har dere noen valper ?
Evt valpekull på vei?
Er på utkikk etter en rottweiler-hann, som i såfall skal få prøve seg som tjenestehund

Nettside 20. mar, 2015

sam.forth

Vakker nettsted. Hilsen.

Nettside 20. mar, 2015

kim

Great site!

Nettside 22. feb, 2014

Wiktor Strømberg

Legg inn hilsen

3. mar, 2013

ole morten johnsen

Vår herlige, snille, lekne gutt på bare 11 år :)
Finnes ikke maken til skjønne hunder!!!!

Nettside 9. des, 2012

Britt Eriksen

Hei!
Vi på Oppdal ønsker dere en God Jul og et Godt Nyttår.
Hilsen Britt og Ivar
PS: Gaute har det strålende!

Nettside 21. aug, 2012

Cecilie og Pål Thomassen

Hei!
Lenge siden sist. Nils har utviklet seg til en flott herremann. Makan til rottwilweiler ser man ingen plass. Han laker med de andre hundene og ikke minst ungene. Vi har nettopp vært på ferie i Finland/Sverige der Nils var med. På Pite havsbad
var svens TV3 i gang med innspilling på campingen og de syntes Nils var så flott at de ville ha han til åpningen av campingens nye hundedusj. Alle som er interressert får følge med på svensk TV3 i høst.... Videre så er Nils en frisk,avbalansert valp som vi
får mye skryt av. Både hos vetrinæren på kontroll osv. Han er lettlært og tålmodig. Og bare så det er sagt: stamtavlen har vi fått! En stor takk til Hilde og Kurt!

4. jul, 2012

Astrid

Det vil eg gjerne! :)

26. jun, 2012

Hilde

Ti Anne Skog:

Hei!
Jeg må si meg undrende til dine påstander om at flere verken får stamtavlene fra oss og at det er mye sykdom på de siste kullene våre. Har du dokumentasjon på dette tar vi gjerne imot, jeg har nemlig dokumentasjon på det motsatte :) På Dogweb kan du gå inn og sjekke AD/HD status på alle våre valper/hunder (unntatt de to siste kullene som er for unge til å røntges enda), og NKK kan vel både bekrefte at alle leverte valper fra oss er registrerte på eierne sine, og de kan også fortelle deg når stamtavlene ble sendt til oss. Vi får nemlig ikke sendt stamtavler til valpekjøperne våre før vi selv har de i hende, og siste mottakelse fra NKK var nå den 22.juni. Stamtavlene er derfor akkurat videresendt fra oss, og de vil vel være i postkassene rundt om i landet i løpet av noen dager om de ikke allerede har kommet.
Skal du uttale deg offentlig om hva som er seriøst oppdrett og ikke, vennligst bruk fakta, og vær forberedt på å dokumentere dette om du skulle bli forespurt. Er det mere du lurer på i denne forbindelsen, er du hjertlig velkommen til å ta kontakt! Utover mitt tilsvar her, håper jeg du for fremtiden undersøker dine påstander, før du evt. snakker videre om de, eller poster de på et offentlig internett...

26. jun, 2012

Hilde

Til Astrid:

Hei :)
Vi har akkurat hatt et valpekull og de er nå leverte alle sammen. Vi venter på en liten familieøkelse nå om en mnd`s tid, og planlegger derfor ikke noe nytt kull med det første. Om du likevel ønsker, kan jeg legge deg til på en "updates" liste jeg har, slik at du holder deg orientert om planene fremover, evt. kan du bare følge med her på hjemmesiden :)

25. jun, 2012

Anne Skog

Lurte litt på å bestille hvalp fra dere, men nå hører jeg om flere som ikke får stamtavlen fra dere og at det er mye AD og sykdom på siste kullene deres. Trist når det først er en kennel her at man uansett må ned på Østlandet eller til Sverige for å finne en seriøs sted å kjøpe Rottweiler

19. jun, 2012

Astrid

Hei! Eg er veldig interessert i ein kvalp frå dykk :) Har de planar om kull våren/sommaren 2012?

7. nov, 2011

henriette

hei ! va koster disse valpene ?

Nettside 30. apr, 2011

live

hei er datteren til kjell
digger anton
kul side

8. apr, 2011

Synnøve Botterli

Heihei :) Lenge siden sist nå! Jeg vil gjerne trene sammen med dere!! :) Kan dere ikke maile meg så vi får avtalt nærmere?
Ser fra til å høre fra dere :)

Nettside 14. des, 2010

Elisabeth Nilssen

Flott side - med flotte hunder! ha en god jul og ett godt nyttår :)

Nettside 31. mai, 2010

Kim Bådsvik

Hei Kurt og Hilde! Regner med dere har hendene fulle for tiden. Er artig å se utviklingen til kullene deres. Det blir nok kanskje en til i fremtiden;) Ine har vært på utstilling i Mo i Rana i helgen. Fikk førsteplass og hp:) Helen skal stille henne her i Bodø også rundt 20 juni. Dere kommer ikke nordover for å delta på utstilling? Legger ved et bilde fra helgen. Ligger flere bilder på hjemmesiden vår. Hilsen Kim, Helen og Ine:)

Nettside 24. mai, 2010

Heidi

Gratulerer med valpene :) Litt sen hilsen, men bedre sent enn aldri

19. mai, 2010

Hanne Saarinen

Hei Kurt! Takker for en fin samling på Etne. Laget vårt hadde det svært så fint :-))

Mvh

Hanne

Nettside 30. apr, 2010

Kine

Hei hei ;) Gratulere sååå my m valpan ;) Glær mæ t d kjæm bilda ja!! Klæm fra oss ;) Ps: Br.Burre hilse t slækta :P

24. feb, 2010

Ingrid K Sandøy

Hei!
Nå begynner Isak å bli stor gutt, er veldig snill og god. Vi koser oss masse ute, vi har blant annet vært på båttur, gått på skøyter, skremt livet av naboens kaniner(de overlevde, bare besvimte)og vært på fjellturer og byturer. Isak trives og har det godt. Så på bildene av den fantastiske bryllupsreisen deres, ble misunnelig ja!
Vi har tenkt oss på utstillinga på Sunndalen i vår, det blir spennende! Skal på røntgenundersøkelse og de andre undersøkelsene nå snart, har bare ventet på at papirene skulle bli i orden, og det har det blitt nå.

Kommer vel på besøk snart, og det må dere også gjøre! Ellers er jeg drittlei vinter, noe Isak så absolutt ikke er!
Ha det godt!

Hilsen Ingrid og Isak

Nettside 2. feb, 2010

Synnøve Botterli

Heisann :)
Dere husker kanskje ikke meg, men vi har da møttes på noen utstillinger, vi bor på Orkanger.. Uansett, vi skal flytte nedover igjen, i nærheten av Istad mot Molde, og sliter litt med at det ikke finnes noe særlig spennende hundeaktiviteter i Molde. Hvor trener dere? Som instruktør, kurser du folk? IPO må jeg vel til Ålesund for å trene? Mange spørsmål her nå men håper dere kan svare meg :)
Med vennlig hilsen Synnøve og Eira :)

13. jan, 2010

Sidsel Helene Ødegaard

Hei,
ser dere planlegger nytt kull i 2010. Jeg liker veldig godt den hannen dere brukte i " I " kullet eksteriørmessig. Er spent på hvilke hunder det skal avles på denne gangen. Vi snakker stadig om å kjøpe oss en valp, men det må passe med livssituasjon osv. Om det ikke blir iår så blir det helt sikkert ved en senere anledning. Det hadde vært artig å høre litt hvordan dere planlegger kullet med tanke på hvem som skal avles på, hvilke egenskaper det avles på og når evnt det måtte bli på året. Til slutt må jeg få gratulere med giftermål og jeg ser dere har en fantastisk spennende og fin tur. Kos dere. Mvh Sidsel i Angvika.

Nettside 1. jan, 2010

Maj Linn Hagseth

Hei hei!
Jeg vil ønske dere ett riktig godt nyttår, og masse lykke til på den store dagen dere har fremfor dere i morgen! Håper dere får mange mange lykkelige år sammen!

Klem fra Maj Linn, Johnny, Viggo og Jessie.

Nettside 30. des, 2009

Camilla

hei hei :) fin side. har en rottweiler selv, men finner ikke ut hvor gamle de blir.vet du det? regner med de blir rundt 10-12 år?

Nettside 24. des, 2009

Marte

Ønsker dere en god jul og godt nytt år :) Ser dere vel i 2010 satser jeg på :)

Nettside 2. des, 2009

Camilla

Hei.

Hvordan er det med dere?

Klem.

15. nov, 2009

silje

hehe ja må si meg enig der:D
Zulu er en enestående dame:d
utrolig flink i utstillingsringen også:D
Så Odd Inge og Mali gjør en bra jobb:D

1. nov, 2009

Ann Cathrin W. Skram

Heisann. Vi møtte Zulu i Surnadal, og hvilken herlig frøken. Nydelig eksteriør, og ikke minst et fantastisk gemytt. Vi vurderer hund etter 7 år uten, og vi følger med på den flotte hjemmesiden deres, og rottveiler er vel det vi tenker på i fh til anskaffelse av hund. Zulu gjorde iallefall et veldig godt inntrykk.

Mvh Ann Cathrin W. Skram

Nettside 1. okt, 2009

Tron, Toyah & co

Gratulere med godkjent instruktør og dommer på ruin og med godkjent ruin hund

15. sep, 2009

Bjørn Eivind Skarpaas Haagensen

Heisan, min nye adresse er:

Bjørn Eivind Skarpaas Haagensen
Steinvågvegen 6
6005 Ålesund

Nettside 5. sep, 2009

Tron, Toyah & co

Heisann
Hehe... ja, du sier noe. Vi har akkurat laget ny hjemmeside, og den ble på engelsk. Men du kan trøste deg med at bloggen er på norsk da. ;) Fikk mange kommentarer fra utlandet om at vi måtte ha siden på engelsk så da ble det slik. Vi skal kanskje oppover til Orklahallen, men det er litt uvisst enda da vi skal på seminar samme helg. :)

Tron :)

30. aug, 2009

Kim Bådsvik

Hei Hilde og Kurt!
Ine har begynt å bli en dame nå. Har rundet 36 kg og hatt sin første løpetid. Vi holder på å trene til appelmerket som vi skal opp til i oktober. Under løpetiden var det mye hormoner, og hun var ikke så interessert i å trene. Nå har det begynt løsne, så vi har litt å trene på framover:P
Har fulgt litt med på siden deres og utviklingen til valpene:) Blir litt valpesyk, så en dag blir det kanskje en til;)

Nettside 28. aug, 2009

kine

Hei ijæn :) Sååå nydli valpan e.. offa mæ.. sku jærne hatt en ja.. hehe. Bli trist når aill e vækk, men godt å :) Synd vi ikke fikk tatt oss en tur :( Men men.. No åpnes vein næste uka så d kain heinn æ kjæm å sher før dein siste drar..:) Håpe d!!!! Men vi glær oss masse t ruinkurs no ja.. Bli speinnanes d !! Hær trænes d melling for fult på bægge 2 :) Å Shico har æ kjøpt sikkert forskjelli pipeleika t for over 1000 kr no, men trur han har funne dein rætte for sæ :D hehe.. Ellers håpe dåkk har d fiiint :) Klæmma fra oss på Tingvoll!

Nettside 26. jul, 2009

Kine

Halloen :) Læng sia æ har vært inn hær no, men mått jo se nuskan ;) Grattis såååå my :) Mang artie stunda framover no!! Synd vi må kjør rundt får å komma :( D IRRITERE MÆÆÆ!!! Men ska da klar å kjør en tur før dæm forsvinn :)

Mange klæmma fra 2 og 4beinte på Tingvoll :)

Nettside 10. jul, 2009

Heidi

Gratulerer med valpene :)
Vi kommer etter neste uke, men tror ikke vi får så mange som dere... halve kanskje :)
Kos dere!!!

Nettside 8. jul, 2009

Matilde B.J

Hei og gratulerer med et flott kull!

Så annonsen deres på Finn, og måtte inn og titte på siden! Deilig å endelig finne en oppdretter-hjemmeside som er så godt strukturert og seriøs!

Morsomt å lese siden deres, og jeg måtte selvsagt legge igjen en noen ord:)

Flott om dere vil linke til hjemmesiden min her hos dere, ikke det at vi har Rottweiler (enda), men allikevel...

Lykke til videre med valper og øvrige hunder (og andre dyr, selvsagt), håper alt går bra med alle sammen videre!

Skulle så inderlig gjerne kjøpt Rottweiler av dere, men med hjertesyk Boxer og en samboer som påstår at Rotweileren er ekstremt "stri", så... Er redd all oppdragelse hadde falt på meg alene...isj!!!

Veldig fristende da:)

Stor hilsen fra Matilde, Boxeren Josefine og 3 kattepuser:)

23. jun, 2009

Ann-Katrin Eriksson

hej jag skulle vilja höra med er om jag kunde få någon bild på Weilerott's Conrad Oscar för han är min hunds far min hund är (Cleo) Dalbugården´s Hoya... skulle vara roligt att ha en bild på honnom..

Nettside 5. jun, 2009

Marte

Var et fint bilde av en søt liten hund på forsiden vil jeg si :) :) :) Håper alt står bra til med både dere og den blivende mammaen :) Jeg skal på dressur kurs med den lille turboprinsessen i helga, det kan nok by på mange nye utfordringer, kjenner jeg henne riktig :)
Sees vel på Oppdal om ikke alt for lenge :)

31. mai, 2009

Atle Egge

Heisann.
Gratulerer med en vellykket parring, og lykke til.
Tror Ymer var et godt valg, og det blir noen veldig gode avkom. hold meg oppdatert da :). fare for at jeg tinger på en valp der. Håper vi ses på Levanger ila sommeren.

Mvh Atle.

Nettside 30. mai, 2009

GUSTAVO ALVAREZ (El Black)

hELLO FRIENDS!!!
CONGRATULATIONS!!!!
VERY NICE WEBSITE!!!
GREETINGS FROM MEXICO*
"THE 3 BROTHERS KENNEL"
OUR DOGUES DE BORDEAUX!!!
By GUSTAVO ALVAREZ El BLACK
www.gustavoalvarez.tripod.com

Nettside 14. mai, 2009

Kine

Takker for sist ja ;) hehehe.. Va da fin dær :D Bare du som syns d ;) men ska nå fjærn d hvis du vil :)

Nettside 2. mai, 2009

Torill Nordeide

Hei, grattis me BIS-valp da! Så innmari synd at æ ikke fikk me mæ alt, men men.
Flotte hunda dokker har iallefall.
Var hyggelig å hilse på dere, vi hadd d kjempekos på s.øra:-)
Hilsen Torill og Taiga

Nettside 2. mai, 2009

Camilla

Hei på dere :-)

GRATULERER med flotte resultater - så utrolig gøy!

Klem og sånn til dere begge :-)

Nettside 2. mai, 2009

kine

Hei og takk for sist ;) Får vell gratuler med BIS valp da, tok litt tid men :)

Klæm fra oss på tingvoll :)

Nettside 30. apr, 2009

Mona & Argh

Gratulerer med flott valpeshow! - og takk for sist! Var hyggelig så lenge det varte :) Snakkes!

Nettside 28. apr, 2009

Heidi Ødegård

Kjempestor gratulasjon til oppdretteren av BEST IN SHOW valp her på Sunndalsøra... å så av 180 valper da :) Way to go!!!

Nettside 16. apr, 2009

Kine

Se hær ja, komme mange nye fine bilda :O) Bli d træning på tirsdaga framover da? el bli d seinar?

Klæmz

Nettside 8. feb, 2009

Gærneheia

Dere har blitt utfordret:

Gå til fotomappen din.
Ta ut den 6.mappen
Ta ut det 6.bildet
Sett dette bildet på bloggen, og skriv noe om dette bildet.
Inviter 3 nye til å bli med på denne utfordringen.
Link til dem og la dem få vite at de er utfordret.

Hei på dere. Håper alt er bra. Var bare en liten svipptur innom.

Klem.

Nettside 28. jan, 2009

Eskil Rønning

Hei... Her er det også full gass mye av tiden... Var på skitur på hjerkinn i går, men det ble mye tid i sekken på IBE da hun ikke syntes 20cm løssnø var noe spes kult..;) Har også hatt ett par besøk i snøhule som var veldig artig. Ellers går mye av tiden med til hverdagslydighet og IKKE tisse INNE..:)

Mvh Eskil, Aina og IBE

Nettside 23. jan, 2009

Kim Bådsvik

Hei!
Her er det travelt om dagen ja:) Vi besøker mange rare plasser og dyr for at Ine skal få god sosialtrening. Siste var ender og hest som dere så på bilder. Ine var egentlig ikke så interessert, løv og småstein var egentlig mer spennende:)Vi har trent en del hverdagslydighet, og har begynt å gå litt spor inne. Hun bruker nesen aktivt og stortrives med dette:) Blir artig å se når vokser til, og hva hun har anlegg for.

Nettside 20. jan, 2009

Nova

Hei :)) Jeg vokser å er aktiv som aldri før. Fult kjør hele dagen, men sover hele natten på puta mi ved sengen til de folka her :) Prøver å være litt snill en gang iblant, men jeg klør så i tennene så setter de inn i det meste for å se om det hjelper :) Å har jeg vært flink så får jeg ligge på ryggen i fanget til matfar, å da sovner jeg som oftest :)
Voff voff fra Nova

Nettside 15. jan, 2009

camilla

Så flott.
Har meldt ho på et kurs, men vi er på utkikk etter fler. :-)
Gi lyd da, så kan vi sjekke om det er noe vi kan melde på sammen. :-)
Klem, klem. Du får hilse kurtemann.

Nettside 13. jan, 2009

Mona

Hei! - og takk for hilsen :) Er i full gang med planleggingen av vinterkurs framover. Skulle egentlig på kurs i helgen, men Argh er fortsatt sykemeldt så vi står over. Og kanskje like bra, for det var lite snø der oppe, så de måtte evt ha hjelp til å få samlet snøen... Men fra februar og utover blir det full rulle. Så får vi se om ikke en helg på Dovre også blir lagt inn.. ;) Et veldig hyggelig kurs, så det vil være verdt den lange kjøreturen. Håper dere snart finner hjem til de gjenværende gutta :) Blir mye jobb med flere valper som trenger sitt fremover :) Vi snakkes - fort og gæli :)

Nettside 11. jan, 2009

Kim Bådsvik

Hei Kurt og Hilde!

Nå har jeg laget et veldig tidlig utkast av en hjemmeside. Skal legge ut bilder og info om Ine sånn at dere kan følge utviklingen hennes underveis:)Det er mulig det tar en liten stund da vi har nok å gjøre for tiden:P

Nettside 23. des, 2008

Gærneheia

Hei favoritten min og snuppa.
Nå er det ikke lenge til vi sees. Gleder meg :-)
Håper lille frøkna er like flink på bussen denne gangen. Blir artig å se de små som er på god vei til å bli store. Fins jo ikke noe nydligere enn rottweilervalper. *spise opp*

Nå er jeg hos ho mor og skal spise. Deilig å slippe lage mat selv. Heldig du Hilde, eller er det Kurtemann som er heldig? Ehhh, trur vel kanskje det sistnevnte ;-)

Talast. Ha en fin dag i morgen. Kos dere masse. Mange klemmer fra oss.

21. des, 2008

remi sin datter

hei dereder hjemme jeg ønsker dere god jul og godt nyttår og håper på å få se valpene etter nyttår hilsen Mel og de som passer fidoi kr.sun d

Nettside 20. des, 2008

Mona

Ønsker dere en riktig god jul og et innholdsrikt nytt år!! Fortsatt lykke til med valpene og hils Oppdalsgjengen lille julaften :) Vi sees plutselig :)

Nettside 17. des, 2008

kathrin myhra

hei hei, var en fin hjemmside og fine hunder!!
ønsker dere en god jul:) også så morro med valper da!:)

16. des, 2008

HÅVARD

hei. meg og go gutten Henrik ville ønske dere en god jul og godt nytår:).. fin hjemmeside!
håvard

14. des, 2008

bente solberg

Hei:) Fin ny side, og kjempefine valper:):) Vi i Trondheim har det fint, hundene vokser seg til, og jeg ser likhetstrekk med pappa Rugg på begge to:) Så fremtiden ser lys ut. Vi ønsker dere god jul og et godt nyttår.
Bente, Eirik, Angus og Amber

7. des, 2008

Britt

Hei Kurt . Vi i Oppdal ønsker dere en god jul og et godt nyttår. :) Hilsen Britt, Ivar, Lena, Gaute, Arcas og Tico.

Nettside 30. nov, 2008

Kine

She dær ja:) Vart jo bra:D Må jo et kvinnfolk t for at d ska gå bra;) hehe..
Vi får prøv å ta oss en tur næste hælg el nå om d passe:) Ska ha m en pose m masse go hjortbein t bikkjan:)

Klæm Kine :)

Nettside 29. nov, 2008

Annette & Zantos

Hei!! =)
sjå her ja... bak en hver mann står en bra kvinne!! hehe.. det mått jo det te! ;)
fin side da!! =)

27. nov, 2008

Hilde

Og Shira hilser tilbake.. :)

27. nov, 2008

Anette og Hermine

Heia :)
Der ble det ny hjemmeside, ja :)
Søster Hermine hilser til Shira ;)

Nettside 26. nov, 2008

MARIT

Hei du!!!
Se der ja, dette var sia si det.Håper det står bra til med Kelly mor da.Savner henne mye.

Klem fra Marit

Nettside 26. nov, 2008

Mona & Argh

Gratulerer med ny hjemmeside! Det er det jeg har sagt Kurt, det må en kvinne til... ;) Ellers ser det jo ut til at hjemmesidene blir byttet ut med facebook... har snart flere bilder og temaer der enn på egen hjemmeside.
Skulle hilse fra Torgeir og Johnny. Det ble en lang kveld. Blir moro å følge valpene :) God natt!

Nettside 25. nov, 2008

Oss fra moss

Halloen....
Ja, det spøker vist ;-)
Er vist den heldige som får den ære av å signere boken først. Jipppiiii. Vi sees snart.

Stor klem til dere begge. ;-)